Tarkan ja selkeän kalustotiedon tarjoaminen asiakkaillemme on päätavoitteemme. Yhtä tärkeää on kuitenkin varmistaa, että se tehdään turvallisesti. Siksi olemmekin suhtautuneet tietoturvaan aina vakavasti ja toteuttaneet jatkuvasti erilaisia turvatoimia.

Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa, että Mapon Suomi on sertifioitu ISO 27001 tietoturvan hallinta -sertifikaatilla. Se osoittaa, että asiakkaan ja yrityksen sisäistä dataa käsitellään parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

ISO 27001 on kansainvälinen standardi, joka määrittelee vaatimukset organisaation tietoturvan hallintajärjestelmän luomiselle, toteuttamiselle, ylläpidolle ja jatkuvalle parantamiselle. Se sisältää myös tietoturvariskien arviointi- ja käsittelyvaatimukset. Meille tämä standardi tarjoaa mahdollisuuden arvioida uudelleen tapaamme käsitellä tietoa sekä vakuuttaa asiakkaamme siitä, että heidän tietojaan käsitellään asianmukaisella huolellisuudella.

Mapon Latvia sai sertifikaatin jo vuonna 2021, ja nyt myös Mapon Suomi ja Mapon Espanja ovat sertifioitu. Maponin CO-CEO Ingus Rūķis kertoo, miksi päätimme suorittaa ISO 27001 -sertifiointiprosessin: “Työskentelemme arkaluonteisten tietojen parissa ja ymmärrämme, kuinka arvokkaita tiedot ovat asiakkaillemme. Siksi niiden suojaaminen on ollut yksi tärkeimmistä tehtävistämme alusta alkaen. Tähän tehtävään sisältyy proaktiivisuutta – mahdollisten haavoittuvuuksien säännöllistä etsimistä ja niiden välttämistä, jos haavoittuvuuksia löydetään. ISO-standardi varmasti auttaa siinä, koska se tarjoaa arvioinnin organisaation ulkopuolelta. Sertifikaatin hankkiminen tuntui seuraavalta loogiselta askeleelta siihen, mitä olemme tietoturva-alalla tähän mennessä saavuttaneet.”

”Sertifikaatti on sekä testi siitä, kuinka hyvin olemme ottaneet toiminnassamme käyttöön parhaita tietoturvakäytäntöjä, että läpinäkyvä mahdollisuus vakuuttaa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme. Prosessi ei ollut helppo tai nopea, mutta prosessin yksityiskohtaisuus tuntuu meistä kannattavalta, sillä se tuo lisärauhaa ja -arvoa kaikille alustaa käyttäville”, Ingus jatkaa.

Jos sinulla herää kysyttävää ISO 27001 -standardista ja -sertifikaatista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse suomi@mapon.com. Lisätietoja tarjoamistamme kalustonhallinta- ja työajan seurantaratkaisuista löydät verkkosivuiltamme.