Aiheuttaako digipiirturien lukeminen päänvaivaa? Digitaalisten ajopiirtureiden kuljettajakortille ja ajoneuvoyksikköön keräämät ja tallentamat tiedot on EU-määräysten mukaan ladattava vähintään 28 päivän (kuljettajakortin tiedot) välein. Ajoneuvotietojen kohdalla latausväli on pidempi, 90 päivää. Tietojen lataaminen useammin olisi suositeltavaa varmuuskopioiden turvaamiseksi sekä mahdollisten rikkomusten havaitsemiseksi nopeasti, ennen kuin ne muodostuvat ongelmaksi.

Maponin avulla digipiirtureiden tietojen lataaminen käy automaattisesti ja vaivattomasti etänä, ilman kuljettajan tai ajoneuvon saapumista paikalle tiedostojen luentaa varten. Tiedostojen latausvälit ovat ajastettavissa käyttäjän toiveiden mukaan, ja kun prosessi on kerran laitettu käyntiin, tapahtuu kaikki täysin automaattisesti. Voit lisäksi asettaa muistutuksia ajoajasta, piirturin kalibrointipäivämääristä ja tiedostojen latauksista.

Maponin palvelussa digipiirturitiedot pysyvät hyvässä tallessa, järjestyksessä ja aina helposti saatavilla, jolloin ajo- ja lepoaikasäädösten noudattaminen on helppoa. Tämän lisäksi Mapon auttaa hyödyntämään digipiirturin tarjoamia tietoja liiketoiminnassa. Maponin palvelussa voit tarkkailla työ- ja lepoaikoja, sekä tehdä työsuunnittelua kätevästi mobiilisovelluksella tai selaimessa. Palvelun mukana tulee Maponin paikannuspalvelu, joka sisältää ratkaisut polttoaineseurantaan, ajotapa-analyysiin ja kaluston ylläpitoon. Maponin palvelun avulla hyödyllinen tieto kalustosta tukee liiketoimintaa ja tuo säästöjä.

Maponin palvelussa on sisäänrakennettu integraatio Tachogramiin, joka tarjoaa ratkaisun digipiirtureiden tietojen hallintaan ja analysointiin. Hyödyllisten raporttien lisäksi Tachogram tarjoaa käyttäjilleen ajantasaista tietoa digipiirturisäädöksistä ja vinkkejä liiketoiminnan järkevöittämisen tueksi. Ajo- ja lepoaikoja koskevat säädökset voivat olla joskus melko vaikeaselkoisia, ja myös huolimattomuus voi johtaa rikkomuksiin. Tachogram on tukenasi tilanteiden ennakoinnissa ja virheiden ennaltaehkäisemisessä. Säästä aikaa, vältä digipiirturin lukemisesta koituva työtaakka ja säädösten rikkomisesta aiheutuvat sanktiot ottamalla käyttöön Mapon. Ole yhteydessä, ja löydä omiin tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

Vertaa Maponia veloituksetta nykyiseen toimittajaasi!