Integraatioiden avulla voit tarkastella kaikkia kalustosi tietoja yhdessä paikassa, mikä helpottaa huomattavasti kuljettajien ja ajoneuvojen hallintaa. Siksi me Maponilla pyrimme jatkuvasti luomaan uusia integraatioita suosituimpien digitaalisten logistiikkaratkaisujen telematiikkalaitteiden kanssa.

Yksi uusimmista integraatioistamme on API-integraatio Thermo King -laitteiden kanssa. Thermo King on johtava kuormatilojen lämmönsäätölaitteiden valmistaja. Yhtiö toimittaa laajan skaalan lämpötilojen säätölaitteita kuorma-autoihin, pakettiautoihin, linja-autoihin, perävaunuihin ja merikontteihin. Thermo King-laitteita käytetään lämpötilaherkkien tavaroiden kauko- ja kaupunkikuljetuksissa, sekä optimaalisen ilmanlaadun takaamiseksi linja-autoissa ja muissa kulkuneuvoissa.

Tämän integraation avulla voit lisätä Thermo King -laitetiedot ajoneuvoihin Mapon palvelussa. Voit tarkastella asetuslämpötilaa, tuloilman lämpötilaa, paluuilman lämpötilaa, käyttötilaa, hälytyksiä ja monia muita tietoja laitteesta riippuen. Mikäli laite on tarpeeksi edistynyt ja laitteessa on GPS-seuranta, voit lisätä sen erillisenä ajoneuvona Mapon-alustalle ja tarkastella sen sijaintia.

Kuinka integraatio aktivoidaan?

Aloita Thermo King integraation käyttö ottamalla ensin yhteyttä Maponin yhteyshenkilöön. Kun hän aktivoi integraation puolestasi, näet sen palvelussa vasemmalla puolella olevasta Asetukset-valikosta. Tämän jälkeen pääset latamaan ja täyttämään lomakkeen painamalla Lataa kaavake -painiketta. Kun se on valmis, lähetä täytetty lomake Thermo King-yhteyshenkilöllesi vahvistusta varten. Kun tämä on tehty, voit lisätä tietoa kaikista Thermo King-laitteistasi Mapon-alustalle. Katso tarkempi opas integraation aktivoimiseksi täältä.

Jos haluat tietää enemmän tarjoamistamme integraatioista tai kokeilla Mapon-palvelua maksutta, ota rohkeasti meihin yhteyttä tällä yhteydenottolomakkeella.