Mitä hyötyä kalustoon asennettavista kameroista on kuljettajille ja yrittäjille?

Jatkuva kameravalvonta lisää läpinäkyvyyttä liiketoiminnassa. Maponin kamerajärjestelmän avulla turvaat omaisuutesi, varmistat ajoneuvon turvallisen käytön ja ehkäiset tapaturmia. Maponin kamerajärjestelmä valvoo, miten ajoneuvot ja työkoneet liikkuvat liikenteessä ja työkohteissa. Kamera tallentaa automaattisesti kaikki ajosuorituksen aikaiset poikkeavat tapahtumat, kuten ylinopeudet tai äkkijarrutukset.

Maponin kameraratkaisujen avulla parannat kuljettajiesi oikeusturvaa ongelmatilanteissa. Edes täydellisellä valppaudella ja liikennesääntöjen noudattamisella ei voi aina välttyä vahingoilta. Näissä tilanteissa on tärkeää pystyä osoittamaan, mitä tosiasiassa on tapahtunut. Asian selvittely jälkikäteen on huomattavasti helpompaa, kun käytettävissä on videokuvaa tapahtuneesta.

Useimmissa kameraratkaisuissa on mukana erittäin tarkka paikannin, jolla pystytään tekemään mm. ajopäiväkirjat ja yksinkertainen ajotapa-analyysi, joka tuo säästöjä polttoaineenkulutukseen. Kamerakuvan lisäksi saat käyttöösi reaaliaikaisen paikannuksen ilman erillistä paikannuslaitetta, sekä kaikki Maponin palvelut, joiden avulla voit saavuttaa säästöjä liiketoiminnassasi.

Ajoturvallisuuden parantaminen. Ammattilaisen asentama 360°-kamerajärjestelmä helpottaa ajoneuvon käsittelyä ahtaissa paikoissa ja suojaa sekä kalustoa että ympäristöä vahingoilta.

Kuljettajan vireystilavalvontaoptio. Tuulilasiin asennettavan kameran avulla on myös mahdollista valvoa kuljettajan vireystilaa, puhelimenkäyttöä, tupakointia ja muuta epäsopivaa käytöstä. Valvonnan päämääränä on taata turvallinen ja läpinäkyvä liikennekäyttäytyminen.

Maponin kameraratkaisuista on valittavissa vaihtoehtoja helposti asennettavasta tuulilasikamerasta ammattilaisen asentamaan 360°-kamerajärjestelmään. Kamerajärjestelmät tarjoavat sekä reaaliaikaista videokuvaa, että tallenteita. Palvelun käyttöönotto on yksinkertaista ja edullista, sillä Maponilta saat kaiken tarvittavan käyttövalmiina samassa paketissa. Lue lisää Maponin kameraratkaisuista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista monenlaisiin tarpeisiin. Tiedustele lisätietoja juuri sinulle soveltuvasta kokonaisuudesta!

Vertaa Maponia veloituksetta nykyiseen toimittajaasi!