1-888-811-6667

Avoin työpaikka

LUE LISÄÄ

Miten ja miksi ladata digipiirturin data etänä?

Mitä digipiirturidatan lataaminen etänä on?

Digitaalisen ajopiirturidatan lataaminen etänä mahdollistaa ajopiirturitiedostojen luvun radioteitse, ilman että data tarvitsee ladata kuljettajien korteilta manuaalisesti.

Digipiirturi on laite, joka tallentaa ajoneuvon nopeuden, ajokilometrit ja kuljettajan toiminnot (ajo/lepo- aikavälit). EU:n lainsäädäntö velvoittaa asentamaan digipiirturin uusiin ajoneuvoihin, joiden massa ylittää 3,5 tonnia (tavaraliikenne) ja joissa on enemmän kuin yhdeksän (9) paikkaa kuljettaja mukaan lukien (matkustajaliikenne). Ajopiirtureiden avulla taataan kilpailun reiluus sekä liikenneturvallisuus.

LUE LISÄÄ

Seuraa mobiililaitteitasi Maponin Positrackin avulla

Olemme julkaisseet uuden mobiiliapplikaation, jonka avulla voit käyttää Android- tai iOS- perusteista älypuhelintasi seurantalaitteena. Positrack- applikaatio on ladattavissa ilmaiseksi osoitteessa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapon.gpstracker

LUE LISÄÄ

Häme University of Applied Sciences

 

Hämeen ammattikorkeakoulussa aloitettiin sähköpyöräilyyn liittyvää tutkimusprojekti kesällä 2015. Hankimme Riihimäen yksikköön kolme sähköavusteista polkupyörään, joita opiskelijat jahenkilökunta sai lainata tutkimukseen osallistumista vastaan.

LUE LISÄÄ

MAPON messuilla

 

MAPON osallistuu 20-21.3.2015 Konekaupan Villi Länsi-tapahtumaan. Olemme HonkaTradingin toimipisteellä.

LUE LISÄÄ

MAPON ASENNUSKOULUTUS

 

Järjestimme 2 päivän koulutustapahtuman Riikassa kolmelle asentajalle ja työnjohtajalle. Asentajilla on ennestään yli 500 asennusta per asentaja, mutta halusimme syventää koulutuksessa CAN-asennuksia, digipiirtureiden etälukua ja lämpötilojen mittauksia suoraan kylmälaitteiden omista antureista.

LUE LISÄÄ

MAPON-ohjelma koulutus

Järjestimme asennuskoulutuksen yhteydessä neljälle myyjälle MAPON-ohjelma koulutuksen. Kahden päivän aikana myyjät saivat tukevan tietopaketin MAPON-laitteista, ohjelmasta ja mahdollisuuksista. Tiedon määrä oli suuri ja paljon jäi kotiin opeteltavaa.

LUE LISÄÄ

GPS -koneyrittäjien allakka

 

Jokainen koneita hallinnoiva yrittäjä tietää, että rahat ovat niissä kiinni. Jos koneet eivät ole kunnossa, huollettu ja oikeassa paikkaa ajallaan, ei tilille rahaa tule. On sanomattakin selvää, että tarvitaan työntekijöitä, jotta rattaat pyörivät. Vaikka nämä GPS-investoinnit ovat suuruudeltaan noin 20€ / kuukausi, on näitä kuitenkin vasta noin 20%:lla yrittäjistä.

LUE LISÄÄ

MAPON-ohjelman avoin API-rajapinta

MAPON-ohjelmassa on avoin API-rajapinta. Olemme tehneet usean asiakkaan kanssa rajapintakytkentöjä. Ohjelmaamme löytyy API-ohje ja monet asiakasyrityksen ICT-alan osaajat ovat tätä kiitelleet. MAPONin puolelta asiakas pystyy siirtämään lähes kaiken tiedon toiseen ohjelmaan, kunhan edes toinen ohjelma pystyy hyödyntämään tätä API-rajapintaa.

LUE LISÄÄ

MAPON-laitteet, akulliset ja IP67 suojaus

Laitevalikoimasta löytyy myös akulliset IP67 suojatut laitteet. Laitteet selviävät ilman latausta jopa 1000 päivää.

LUE LISÄÄ