Mapon tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun polttoainekulujen hallintaan. Maponin järjestelmästä näet tarkasti ajoneuvojen polttoaineenkulutuksen, tankkauspysähdykset ja kuljettajien ajotavat, olipa käyttövoimana sitten bensa, diesel tai kaasu. Näitä tietoja analysoimalla voit parantaa kuljettajien ajotapaa, vähentää ajoneuvojen tyhjäkäyntiä, sekä tehostaa reittisuunnittelua. Kuljettajan ajotapa joutokäynteineen, rajuine jarrutuksineen, kiihdytyksineen ja kaarteineen vaikuttaa suuresti polttoaineenkulutukseen. Kuljettajan ajotapa-analyysin ja reittisuunnittelun avulla voit parantaa kalustosi ajokulttuuria ja tehostaa sen käyttöä.  Ekologinen ajotapa on tehokas keino polttoainetehokkuuden lisäämiseen ja polttoainekustannusten minimoimiseen.

Maponin avulla valitettavat polttoainevarkaudet pystytään havaitsemaan ja ennaltaehkäisemään. Vaihtelut polttoaineen määrässä havaitaan tarkkojen polttoainekaavioiden avulla, voidaan asettaa hälytyksiä tai tarkastella ajoneuvon ympäristöä kameraratkaisujen avulla. Blogistamme löydät lisää vinkkejä polttoaineen kulutuksen hallintaan.

Mapon kerää polttoainetietoja kaluston ajotietokoneista tarkoilla polttoaineantureilla, sekä laskennallisesti keskikulutuksen perusteella. Selkeät raportit ja reaaliaikaiset tiedot löytyvät helposti mobiililaitteelta tai selaimesta. Myös työkoneista on saatavissa yksityiskohtainen ja yksinkertainen polttoaineraportti (l/h). Maponin rajapinnan avulla tuot polttoainelaskut helposti joko yksittäin tai automatisoidusti osaksi kokonaisvaltaista polttoaineseurantaa Maponin järjestelmässä.

Mapon kehittää tälläkin saralla jatkuvasti uutta. Ajoneuvojen päästöt ovat olleet jo pitkään tapetilla, ja myös Mapon panostaa niiden raportointiin. Kunkin ajoneuvon CO2-päästöjen määrä on nähtävissä Maponin raporteissa. Maponilla on tekeillä myös järjestelmäintegraatio suuren polttoainetoimittajan kanssa, jonka päämääränä on tietoja jakamalla lisätä läpinäkyvyyttä ja järkevöittää polttoaineenkulutusta. Sähkö on ajoneuvojen käyttövoimana ympäristölle ystävällisin, ja Mapon työskentelee nyt ja tulevaisuudessa myös sähköautoilun järkevöittämisen hyväksi.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää tai vertaa Maponia veloituksetta nykyiseen toimittajaasi!