For nylig havde vi fornøjelsen af at besøge en af vores værdsatte klienter, Ole Larsen – en markedsleder inden for transport af temperaturregulerede varer. Under vores besøg delte virksomhedens CFO, Kristian Ladefoged, sin erfaring med at arbejde med Mapon, og hvordan virksomhedens daglige drift er blevet forbedret, siden de begyndte at bruge vores flådestyringsløsninger.

Ud over den åbenlyse GPS-sporing og temperaturovervågning bruger de løsninger som Bluetooth low-energy beacons og kørselsadfærd.

Der er mange fordele for virksomheder ved at bruge vores kørselsadfærd løsning.

En af dem er, at den hjælper med at se, hvor dine chauffører kan blive bedre. Løsningen giver virksomheder mulighed for at tilpasse træningen specifikt til den enkelte chaufførs behov. Ved at tilbyde personlig træning, der er fokuseret på hver chaufførs vigtigste forbedringsområder (såsom jævn og effektiv kørsel osv.), kan virksomheder sikre, at antallet af trafikulykker minimeres.

BLE-beacons kan også have fordele for virksomhederne.

Det er ingen overraskelse, at GPS-signalet har en tendens til at blive svagere, når man går ind i en bygning. Men i dag er lokation overvågning også nødvendig indendørs, da det hjælper større lagerbygninger, driftscentre og endda lufthavne med at fungere mere effektivt. BLE-beacons (Bluetooth Low Energy) er ideelle til sporing af stationære aktiver og er fremragende til brug indendørs.

Vi er glade for at have været i stand til at hjælpe Kristian Ladefoged og hans team med at strømline deres processer og øge deres bundlinje. Se vores møde med Kristian Ladefoged for at få mere at vide om vores partnerskab med Ole Larsen, og hvordan Mapon også kan hjælpe din virksomhed!

Hvis du er interesseret i de løsninger, der nævnes i videoen, så kontakt os!