Jokainen koneita hallinnoiva yrittäjä tietää, että rahat ovat niissä kiinni. Jos koneet eivät ole kunnossa, huollettu ja oikeassa paikkaa ajallaan, ei tilille rahaa tule. On sanomattakin selvää, että tarvitaan työntekijöitä, jotta rattaat pyörivät. Vaikka nämä GPS-investoinnit ovat suuruudeltaan noin 20€ / kuukausi, on näitä kuitenkin vasta noin 20%:lla yrittäjistä.

Määrä kasvaa vuosittain, mutta enemmänkin syynä on ennakkoluulot, pelot ja tietämättömyys. Palvelun avulla koneyrittäjät pystyvät hallinnoimaan konekantaa tarkalleen, näkevät käyttötunnit, km, koneen työjat, liikkeet, polttoaineen kulutuksen, reitit, seisonta-ajat ja tunnistavat kuljettajan.

 

Lisäksi palvelu mahdollistaa kahden suuntainen kommunikoinnin, hälytysjärjestelmän sms/email, raportoinnin, sekä lisälaitteiden käytön, auraukset, hiekoitukset jne. Tällä muutaman kymmenen euron maksulla yrittäjä säästäisi varmasti kuukausittain huomattavan summan rahaa. Ohjelma toimisi laskutuksen tukena ja myös muistutuksena. Tärkeintä tässä bisneksessä on päästä asiakkaan luokse, kuunnella ja tarjota yksinkertaista toimivaa ratkaisua. Tätä MAPON pohjimmiltaan on! Asiakassuhteemme ei lopu tilaukseen. Haluamme tarjota aina henkilökohtaista palvelua ja meidät saa aina kiinni puhelimitse. Emme ohjaa asiasta internettiin, vaan annamme opastusta puhelimessa tai paikanpäällä. Voimme ajastaa raportit sähköpostiin ja hälytykset puhelimeen, asiakkaan ei välttämättä tarvitse kirjaantua koko ohjelmaan. Tärkeintä tässä on päästä yrittäjän lähelle, jotta voimme esitellä palvelun mahdollisuudet. Paljon kuulee myös kentältä purnausta, että työntekijät vastustavat palvelun hankintaa. Kun koneyrittäjä on ottanut riskin ja sijoittanut suuria pääomia koneisiin, on yrittäjällä oikeus huolehtia koneista. MAPON-palvelu antaa tähän hyvän vaihtoehdon.