Olemme julkaisseet uuden mobiiliapplikaation, jonka avulla voit käyttää Android- tai iOS- perusteista älypuhelintasi seurantalaitteena. Positrack- applikaatio on ladattavissa ilmaiseksi osoitteessa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapon.gpstracker

Kuinka applikaatio toimii?

Aluksi tarvitset pääsyn Maponin järjestelmään. Laitteiden lisääminen ohjelmaan on herppoa – kun käyttäjällä on pääsy Maponin alustalle, tarvitsee vain kirjautua laitteella Positrack applikaation ja se siirtyy käyttäjän profiiliin automaattisesti. Android- puhelimilla Positrack on käytettävissä kahdessa eri tilassa mahdollistaen käyttäjälle applikaation ohjaamisen ja rajoittamisen. Oletustilassa käyttäjä voi ohjata applikaatiota. Kun laite on lisätty ohjelmaan ylläpitäjä voi ohjata applikaatiota ”Aloita/Lopeta” painikkeen avulla, ja käynnistää seurannan etänä myös silloin kun applikaatio ei ole avattuna laitteessa.

Kenelle ratkaisu on hyödyllinen?

Positrack on erinomainen ratkaisu vanhemmille jotka tahtovat tietää missä lapset menevät. Sen avulla vanhemmat voivat huolehtia että lapset ovat turvassa. Etähallinnan myötä vältetään turhaa akunkulutusta.

Lisäksi Positrackin avulla voi seurata työntekijöiden sijaintia ilman panostamista erillisiin paikannuslaitteisiin. Vaikka toiminnot eivät ole ammattimaisten paikannuslaitteiden luokkaa on Positrack täydellinen yksinkertaista ja edullista ratkaisua etsivälle.

Ota meihin yhteyttä (contact information) saadaksesi lisätietoa Positrackista ja sen tuomista mahdollisuuksista juuri sinulle!