Mapon tekee yhteistyötä Matkapatonki karavaanari-blogistipariskunnan kanssa ja tarjoaa heidän Euroopan matkan reittitiedot vapaasti seurattavaksi kaikille kiinnostuneille. Matkapatonkilaisten tarkoitus on tuottaa tietoa kaikille Eurooppaan suuntaaville karavaanareille, miten matkaan kannattaa varautua ja millaisilla aikatauluilla reissua kannattaa lähteä suunnittelemaan. He ylläpitävät blogia matkaltaan, jossa kertovat mitä matkan aikana tapahtuu, ottavat valokuvia ja ylläpitävät samalla omia sosiaalisen median kanaviaan.

Maponin avulla matkalaisten reittiä voi seurata verkon yli millä päätelaitteella tahansa. Paikannukseen käytetään Mapon BB akkupaikanninlaitetta, jonka pitkäkestoiset akut mahdollistavat pidempienkin reittien seurannan ilman jatkuvaa akkujen lataustarvetta ja silti näyttää tarkkaa reitti- ja sijaintitietoa. BB-laitteessa on IP65 luokitus, joten sen voi pitää auton sisällä tai ulkona. Voimakkaiden magneettien avulla laite pysyy kiinni vaikka ajoneuvon rungossa piilossa uteliailta vahingontekijöiltä.

Voit tutustua Mapon BB akkupaikkannuslaitteeseen sekä seurata Matkapatonkilaisten syyskuun matkaa livenä osoitteessa: www.mapon.com/matkapatonki

Itse blogiin pääset tästä: http://blog.matkapatonki.fi/

Matkapatonki on mukana myös tulevilla Caravan-messuilla Lahdessa 15.-17.9.2017, jossa he kertovat karavan-matkailuun liittyviä asioita lauantaina klo. 12:00 alkaen. Kannattaa mennä kuuntelemaan ja kysymään Mapon kokemuksista suoraan käyttäjiltä.