Tiedote 12.2.2018. Alustatalouden ja digitaalisuuden tuulet puhaltavat. Mapon Finland Oy muuttaa toimialan Suomessa.

Yrittäjille tarjotaan alustatalouden ratkaisua, jolla pystytään hallitsemaan kalustoa digitaalisesti. Kaluston oma diagnostiikka, telematiikkalaitteet, Maponin älypuhelinohjelma, kassajärjestelmä, digipiirturit, ulkopuoliset pilvipalvelut ja mahdolliset työajat ovat samassa järjestelmässä. Järjestelmä kertoo ajotavan, polttoaineen kulutuksen, CO2- päästöt, ajoneuvokohtaiset kulut, karttanäkymät, tyhjäkäynnit, reaaliaikaiset sijainnit, reitit ja sadat erilaiset raportit, hälytykset ja helpottaa kalustonhallintaa. Järjestelmästä voidaan myös viedä tietoa muihin ohjelmiin. Useissa Euroopan maissa tämä on yhdistetty tietullijärjestelmiin. Mapon-palvelua kehitetään veloituksetta asiakkaiden pyyntöjen mukaisesti. Asiakkailla on aina uusin versio käytössä. Tämä tekee ohjelmasta ainutlaatuisen.

Mapon-palveluiden hinnoittelumalli tuo palvelun kaikkien saataville, 10 eurolla / kk / ajoneuvo. Laiteinvestoinnit ja asennus noin 250 euron paikkeilla ja mahdolliset vanhat laitteet hyvitämme 100%. Palvelu on toistaiseksi voimassa, ei määräaikaa, ei rahoitussopimusta. Lisäksi laitteilla on ikuinen takuu ja suomenkielinen asiakaspalvelu. Laitteet on myös mahdollista vuokrata toistaiseksi.

LISÄTIETOJA:

Jani Asunmaa, CEO
040 4818422
jani@mapon.com