Lokakuun alussa (6.-10.10) Mapon kävi esittämässä kalustonhallinnan ja työaikaseurannan ratkaisuja Lähi-idän, Pohjois-Afrikan ja Etelä-Aasian alueiden suurimmilla teknologian GITEX-messuilla.

Mapon osallistui nyt ensimmäistä kertaa GITEXiin ja kuten Ingus Rūķis co-CEO toteaa – Eikä varmasti viimeistä kertaa.

“Oli mielenkiintoista nähdä tekniikan olevan keskeisessä roolissa, mukaan lukien 5G-verkko, tekoäly ja autonomiset robotit.

Erityisen arvokasta meille oli jälleen havaita, kuinka hyödyllisiä ratkaisumme ovat auttaessaan kuljetusyrityksiä parantamaan liiketoimintaprosessien läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta nyt sekä tulevina vuosina.”

 

GITEX on globaali tapahtuma. Meillä oli hieno mahdollisuus tavata paljon eri yrityksien johtajia ja omistajia Lähi-idästä ja Afrikasta. Suuret eurooppalaiset näyttelyt ja messut eivät useinkaan houkuttele ihmisiä näiltä alueilta. Palvelumme herätti paljon kiinnostusta ja palaamme varmasti vuonna 2020,” kertoo Maponin vientipäällikkö Raivis Bondars.

Raivis myös lisää: “Meille on tärkeää olla lähellä ja läsnä tällaisissa tapahtumissa, koska monet ihmiset ja yritykset ovat kuulleet palveluistamme. Ihmisten tapaaminen henkilökohtaisesti auttaa asioiden eteenpäinviemistä huomattavasti.”

Maponin co-CEO Andris Dzudzilo oli vaikuttunut läsnä olevista alan ammattilaisista. “Hieno mahdollisuus tavata telematiikka laitevalmistajia ympäri maailmaa ja keskustella heidän kanssaan mahdollisesta integraatioista ohjelmaamme. Harvoin on mahdollista tavata päättäjiä niin lyhyessä ajassa sekä dynaamisessa ympäristössä.”

Andris jatkaa: “Näyttelyn todellinen vaikutus ja arvo tuntuu heti tapahtuman päättymisen jälkeen, kun pääsee työstämään uusia oivalluksia uudelle kasvualueelle.”

Koko Maponin tiimi oli todella tyytyväinen koko tapahtumaan ja messut oli todella hienosti järjestetty. Saimme valtavan määrän huomiota potentiaalisilta tulevaisuuden asiakkailta sekä kumppaneilta tapahtuman aikana. Odotamme suurella innolla ensi vuoden GITEX messuja.

Mapon tarjoaa kalustonhallintaratkaisut, jotka soveltuvat aivan kaikille, yksityiskäytöstä yrityskäyttöön. Jos haluat tietää lisää, miten tiimimme voi auttaa ratkaisemaan yrityksesi liiketoimintaan liittyviä haasteita, ota meihin yhteyttä!