Kuusisto Logistics on logistiikkayritys, joka tarjoaa tavaroiden kuljetusta ja jakelua. Kuusisto Logistics vuokraa myös pakettiautoja, venetrailereita ja työkoneita niin yrityksille kuin yksityisillekin. Yritys on vastikään vaihtanut edellisestä paikannuspalvelustaan Maponin palveluun ja käyttöönotto on sujunut mainiosti. He hyödyntävät toiminnassaan Maponin paikannuslaitteita sekä Mapon Worktimea. Jo nyt yrittäjä Mikko Kuusisto on huomannut Maponin mukanaan tuomat säästöt ja helppouden.

Kuusisto Logistics hyödyntää Maponia muun muassa ajojärjestelyyn, vuokrattavien koneiden ja ajoneuvojen paikantamiseen ja työajan, ajopäiväkirjojen sekä tehtävien hallintaan. Mikko on ollut Maponin palveluun oikein tyytyväinen. Kuusisto Logisticsille Maponin käyttöönotto tarkoitti sitä, että kaikki paikannuspalvelusta, työntuntien ylöskirjaamiseen ja autojen huoltoihin löytyy nykyään monen eri palvelun sijasta kaikki yhdestä ja samasta paikasta, Maponista

“Valitsimme Maponin, koska se näytti todella selkeältä ja täytti tarpeemme. Olen kuitenkin positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon odotettua enemmän hyödyllistä dataa sieltä voimme hyödyntää”,

Mikko kuvailee. Esimerkiksi kaluston käyttöasteen seurannan myötä Kuusisto Logistics on hahmottanut hiljaisimmat tunnit ja voi jatkossa yrittää parantaa kaluston käyttöastetta myös näiden tuntien aikana.

“Juuri nyt venekuljetuksissa on sesonkiaika käynnissä. Voin helposti paikannetun kaluston reittien perusteella kertoa asiakkaille, milloin vuokrattava pakettiauto tai venetraileri on saatavilla tai milloin asiakkaan kuljetus on perillä. Mapon piirtää reitit yllättävän tarkasti. Mapon on tehostanut niin minun, kuin ajojärjestelijöidemme työtä huomattavasti”,

Mikko tiivistää.

Säästöä Mapon tuo muun muassa konttorityön tuntien ja ylityötuntien vähentymisellä ja entistä tehokkaammalla reittioptimoinnilla. Kuusisto Logisticsin vuokrauksien tunti- ja kilometritiedot saadaan myös helposti laskutukseen. He aikovat hyödyntää Maponin integraatioita omiin ohjelmistoihinsa jatkossa vielä enemmänkin.

“Yrittäminen voi paikoin olla todella vaikeaa. Nykyään kuitenkin ajattelen, että tavoitteena on saada asiat tehdyksi mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Voin ottaa työt mukaan lomalle ja seurata töiden kulkua reaaliajassa etänä Maponista. Päätin tässä taannoin yllättäen lähteä viiden päivän mökkilomalle. Nappasin mukaan vain läppärin ja pystyin helposti tekemään töitä etänä vain pari tuntia päivässä!”

Mikko kertoo.

“Tulevaisuus näyttää valoisalta ja Mapon toimii hyvänä tukipilarina sille”,

Mikko iloitsee.

Mapon tarjoaa kalustonhallintaratkaisut, jotka soveltuvat aivan kaikille, yksityiskäytöstä yrityskäyttöön. Jos haluat tietää lisää, miten tiimimme voi auttaa ratkaisemaan yrityksesi liiketoimintaan liittyviä haasteita, ota meihin yhteyttä!