Epäröitkö vielä, olisiko Maponin paikannuspalvelu sinun yrityksellesi sopiva? Älä enää epäröi ja pohdiskele, vaan kokeile itse! Tässä artikkelissa kerromme lisää Maponin testijakson aloittamisesta ja Maponin käyttöönotosta sekä asiakkaamme kokemuksista näihin liittyen.

Me Maponilla haluamme tarjota aina mahdollisuuden kokeilla palveluamme rauhassa ennen ostopäätöksen tekoa. Olet sitten aloittamassa paikannuspalvelun käyttöä ensimmäistä kertaa tai haluaisit vaihtaa toiselta toimittajalta meille, voit aina ensin testata, onko palvelumme sinulle sopiva. Maponin testijakson aloittaminen on hyvin helppoa, eikä se sido sinua vielä mihinkään. 

Asiakaskokemus – Joni Pirtelä, Jbygg Oy

Nykyinen asiakkaamme Joni Pirtelä Jbygg Oy:lta päätti testata Maponin palvelua, sillä hän oli jo hetken miettinyt paikannuspalveluiden toimittajan vaihtamista.

“Onneksi tajusin testata Maponia, nimittäin tällä tiellä olemme edelleen”, kertoo Pirtelä.

Hänen testijaksonsa alkoi yhteydenotosta Maponille, sillä hän epäili voisiko ilmaista testijaksoa aloittaa, jos käytössä on vielä toisen toimittajan palvelut. Maponin ilmainen testijakso koskee ihan kaikkia uusia asiakkaita, joten Pirtelä aloitti testijakson.

“Laitteiden vaihtaminen kävi käden käänteessä, kun Maponin ammattitaitoinen asentaja tuli paikan päälle sovitusti ja hoiti laitteiden vaihdon puolestani. Yrittäjänä minulle tärkeää oli se, että liiketoimintani ei pysähtynyt tämän vuoksi lainkaan. Pyörät pyöri kaiken aikaa, vaikka taustalla tapahtui”, Pirtelä kuvailee.

“Sain tarjouksen heti testijakson alussa, joten pystyin avoimesti vertailemaan eri toimijoiden hyviä ja huonoja puolia. Kokeilun aikana huomasin Maponin täyttävän odotukseni todella hyvin. Nyt koko kalustoni on yhdessä palvelussa helposti hallittavissa ja nukun yöni paremmin, kun olen aina kärryillä kalustoni sijainnista”, kiteyttää Joni Pirtelä.

Testijakson aloittaminen on helppoa ja ilmaista

Käytännössä testijakson aloittaminen etenee seuraavasti:

  1. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeilla tai ole suoraan yhteydessä yhteyshenkilöihimme.
  2. Olemme sinuun pian yhteydessä ja kartoitamme kanssasi yhdessä sinun tarpeesi ja tilanteesi. Teemme sinulle sopivan ehdotuksen laitteista ja palvelun ominaisuuksista.
  3. Toimitamme sinulle sovitut laitteet, käyttöohjeet ja tunnukset palveluumme. Pidämme sinulle opastuksen Mapon palvelun ja sovellusten käytöstä, ja pääset testaamaan palvelua omaan tahtiisi.
  4. Olemme sinuun yhteydessä testijakson aikana kuulumisistasi palvelun tiimoilla. Teemme testijakson päätteeksi sinulle virallisen tarjouksen haluamistasi laitteista ja palvelun ominaisuuksista. Voit halutessasi ottaa palvelumme käyttöön juuri sinulle räätälöidysti tai lopettaa testijakson ja palauttaa laitteen. 

Jos sinäkin haluaisit kokeilla palveluamme veloituksetta, niin ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää!