Siivouspalvelu Pro Duon omistaja Mika Holmberg sai olla tyytyväinen päätökseensä ottaa käyttöön Maponin palvelu, kun varastetun auton sijainti selvisi paikannuslaitteen avulla.

Mika Holmberg pyörittää vaimonsa Minnan kanssa siivouspalvelu Pro Duo Oy:ta. Vuonna 2015 perustettu yritys tarjoaa sopimussiivouksia ja perussiivousta laajasti eri alojen toimijoille toimistoista ravintoloihin ja hammaslääkärivastaanottoihin. Pro Duo työllistää tällä hetkellä 30 työntekijää ja tarjoaa palvelujaan 70:lle yritykselle Turun alueella. Mikalla ja Minnalla on molemmilla pitkä kokemus alalta ja nyt aika on kypsä työtahdin hidastamiselle. Ratkaisu on tuntunut oikealta, ja tuottavuuskin on pysynyt ennallaan, vaikka työmäärä on vähentynyt. Ala on kiireinen; töitä riittää, mutta työntekijöitä on hankala löytää tarpeeksi. Pro Duolla on onneksi hyvin viihtyvä pitkäaikainen ydinporukka, joka hoitaa hommat rautaisella ammattitaidolla.

”Siinähän on Mapon, katsotaan sieltä!”

Pro Duolla on kaksi tuotantoajoneuvoa, joista molemmat on kytketty Maponin järjestelmään. Viime viikolla Maponin tuoma hyöty konkretisoitui, kun yrityksen toimitiloihin murtauduttiin ja varastettu pakettiauto löytyi siihen asennetun paikannuslaitteen avulla. Holmbergeja odotti yrityksen toimitiloissa ikävä yllätys, kun paikat oli myllätty murtovarkaiden jäljiltä ja omaisuutta kateissa. Pakettiauton puuttumisen huomattuaan Minna äkkäsi, että autossa on Maponin paikannuslaite! Ja totta tosiaan, Maponin järjestelmä näytti paitsi auton tarkan sijainnin, myös sillä ajetut reitit, joista selvisi mm. milloin varkaus oli tapahtunut. Maponin tarjoamat tiedot helpottivat suuresti poliisin työtä ja varastetun omaisuuden palauttamista omistajilleen.

Mika Holmbergilla on Maponista pelkkää hyvää sanottavaa. Järjestelmä on sujuvoittanut liiketoimintaa, kun autojen reitit ja pysähtymisajat kohteissa on helposti nähtävillä. Ajoreittien seuranta auttaa myös selvittämään työntekijöiden työaikaa siinä tapauksessa, että sisään- tai uloskirjaaminen on unohtunut. Maponin ajopäiväkirja on ollut Pro Duon tarpeisiin sopiva, sillä sen avulla verottajan vaatimat tiedot tallentuvat ilman suurta vaivaa. Holmberg harkitsee Maponin paikannuslaitetta myös yksityisautoonsa välttyäkseen kilometrikorvausten manuaaliselta kirjaamiselta.

Kaiken kaikkiaan Mika Holmberg on erittäin tyytyväinen Maponin palveluun. Hyödyllisyytensä, helppokäyttöisyytensä ja kustannustehokkuutensa ansiosta hän voi hyvin mielin suositella Maponia muillekin.

Mapon auttaa Pro Duo Oy:ta ja yli 20 000 muuta yritystä omaisuuden paikannuksessa, työaikaseurannassa ja kalustonhallinnassa ympäri maailman. Voisimmeko olla avuksi myös sinun yrityksellesi? Jos kiinnostuit ja haluat tietää lisää ratkaisuistamme, ole rohkeasti yhteydessä!