Maponilla viime kesän loppupuolella talousassistenttina aloittanut Inessa Lobova on erittäin tyytyväinen nykyiseen työpaikkaansa.

”Paras työnhakuprosessi, työhaastattelu ja työpaikka, mitä minulla on koskaan ollut”, Inessa kuvaa tähänastista kokemustaan Maponilla.

Inessa päätyi Maponille yhteisen tutun kautta, joka vinkkasi Facebookissa vastaan tulleesta työpaikkailmoituksesta. Inessa tarttui tilaisuuteen, ja nopeasti edenneen prosessin kautta liittyi osaksi Mapon-perhettä. Inessan koulutus- ja työtausta taloushallinnon, kirjanpidon ja asiakaspalvelun parissa tekevät hänestä täydellisesti sopivan nykyiseen työtehtäväänsä. Hyvä kielitaito, sekä sosiaalinen ja energinen luonne ovat niin ikään hyödyllisiä. Töissä Inessa pyrkii huolellisuuteen ja tarkkuuteen, ja hoitaa määrätyt työtehtävät kuuliaisesti ja ammattitaidolla. “Inessa on reipas ja fiksu työkaveri, ja muutenkin mukavaa seuraa.” kuvaa lähin kollega Lea Nuorala.

Inessan vapaa-aika kuluu perheen 5-vuotiaan tyttären ehdoilla ja tilaisuuden tullen lenkkeillessä. Etenkin metsässä kävely rauhoittaa Inessan aktiivisen mielen. Musiikki ja matkustelu ovat myös lähellä sydäntä.

Parasta Maponilla on Inessan mukaan tukea tarjoava työyhteisö. Aina saa apua, ja töiden aloittaminen on ollut helppoa ystävällisten ja osaavien kollegoiden ohjauksessa. Toinen huippujuttu on Maponin tarjoama etätyömahdollisuus, jonka myötä aikaa ei kulu työmatkoihin ja arki rullaa sujuvammin.