Mapon Suomen uusien työntekijöiden joukon konkari on support managerimme Jon Ingberg, joka on paiskinut hommia jo reilun vuoden verran. Jon on omistautunut työlleen ja korvaamaton osa porukkaa.

Jonin titteli on työnkuvaan nähden suppea ja hän hoitaakin laaja-alaisesti niin asiakaspalvelua, kuin asennuksiakin järjestelyn ja sujuvuuden varmistamisen osalta. Työt eivät lopu, vaan pyyntöjä satelee jatkuvasti sieltä täältä. Ahkera Jon kärsii hieman liiallisesta tunnollisuudesta, mutta nauttii kuitenkin työstään. Jon arvostaa luottamusta, jota Maponin työyhteisössä osoitetaan työntekijää kohtaan niin johdon kuin työtovereidenkin puolelta. Vapaus työskennellä omalla tyylillä ja tahdilla on yksi osoitus tästä luottamuksesta, ja kovasti Jonin mieleen.

On hienoa, kun voi aamulla oman vireystilan mukaan valita lähteekö töihin toimistolle, vai siirtyykö suoraan sängystä kotikoneelle.

Jonilla on tutkinnot tietoliiketekniikan ja varastonhoidon aloilta, sekä runsaasti työkokemusta logistiikka-alalta. Maponille Jon päätyi kuultuaan kaverilta somessa vastaan tulleesta työpaikkailmoituksesta. Vaihdos lähitöistä etätöihin oli tervetullut ja muutenkin Maponin hommat tuntuvat sopivan Jonille kuin nenä päähän.

Jon asuu Vantaalla ja tykkää vapaa-ajalla puuhastella autojen kanssa vaihteeksi mekaanisella puolella. Mieli vapautuu työasioista, kun pääsee korjailemaan ja rassailemaan. Tällä hetkellä Jonilla on vain yksi moottoroitu menopeli, mutta autojahti alkaa taas tilaisuuden tullen. Kunhan töiltä kerkeää.