Uusin tulokas Maponilla on pari kuukautta remmissä ollut Miikka Ratshukin. Karjalaiset juuret omaava paljasjalkainen espoolainen on päässyt nopeasti osaksi porukkaa.

Ennen Maponia Miikka viihtyi 10 vuotta autokoulualalla sekä liikenneopettajana että opetustoiminnan johtamisen parissa. Pitkä kokemus autokoulupuolelta tukee nykyistä työtä Maponilla, sillä Miikka tietää kokemuksesta, mitä asiakkaat tarvitsevat ja arvostavat. Mapon oli käytössä jo entisellä työpaikalla, joten tuote on Miikalle entuudestaan tuttu ja hyväksi koettu.

Maponilla on hyvä maine! On kiva myydä tuotetta, joka herättää asiakkaiden mielenkiinnon.”

Miikan työnkuvaan kuuluu uusien asiakkaiden kontaktointi, asiakaspalaverit sekä neuvonta ongelmatilanteissa. Työ on palkitsevaa, kun kyseessä on niin hyvä tuote kuin Mapon, joka täyttää käyttäjien toiveet. Markkinointi on onnistunutta, ja Mapon on kohderyhmille usein jo ainakin nimenä tuttu. Miikan mukaan parasta Maponilla on vapaus tehdä töitä omalla tavalla. Motivaatio, ja sen myötä tuottavuus on huipussaan, kun saa käyttää omaa taiteellista vapautta.

Vaikka Maponilla tehdäänkin pitkälti etätöitä, tulee kollegoihin tutustuttua tasaisin väliajoin pidettävissä etäpalavereissa. Yhteistyö toimii myyntitiimissä mutkattomasti, ja apua saa aina tarvittaessa. Yhteishenkeä kasvattavat mukavasti myös työporukan virkistysreissut, jollaiselle Miikkakin pääsi osallistumaan oltuaan Maponilla hommissa vasta pari päivää.

Miikka on luonteeltaan rauhallinen ja pitkäpinnainen, mutta myös vauhti kiinnostaa. Miehen voi bongata sähköpyöränsä selässä maastopolulla vuodenajasta riippumatta. Tietyt sunnuntait Miikka ottaa rauhallisemmin seuraten vauhtia etäämmältä Formuloiden muodossa.