Är du intresserad av att veta om företagets bilar kör för fort? En tjänstebil som kör för fort i trafiken är dålig för företagets synlighet, förutom den ekonomiska förlusten på grund av eventuella böter. Med Mapon får du information om hastighetsöverträdelser i form av en varning eller rapport, och du kan förebygga incidenter, spara kostnader och upprätthålla ditt företags goda rykte. Trafiksäkerhet och öppenhet i trafiken är viktigt för branschen.

Hastighetsöverträdelser ökar risken för trafikolyckor och deras svårighetsgrad. Bränsleförbrukningen är också betydligt högre vid fortkörning. Mapon-systemet får aktuell information om hastighetsgränser för varje enskild väg direkt från databasen och ger information om hastighetsöverträdelser via varningar eller rapporter i realtid.

Mapons tjänst omfattar ett omfattande utbud av lösningar för övervakning och förvaltning av flottan. I sortimentet ingår lösningar för övervakning av förarens körvanor och fordonens bränsleförbrukning. Tillsammans med övervakning av hastighetsöverträdelser gör dessa lösningar det möjligt för Mapon att bidra till en säkrare och smartare trafikkultur.

Mapons lösning för hastighetsövervakning är mycket enkel, funktionell och kostnadseffektiv. Tjänsten är prisvärd och lätt att köpa. Kontakta oss så berättar vi mer om den lösning som passar dig.